Pyydän heti alkuun anteeksi ulkoasun tylsyyttä ja kaikenlaista muuta sellaista, mutta käytän vuodatusta ensimmäistä kertaa elämässäni enkä ole vielä tajunnut kaikkea oleellista.. Hehe. :D

Mutta asiaan. Olen 15 vuotias tyttö Keski-Suomesta ja pidän piirtämisestä, valokuvauksesta ja kirjoittamisesta. Innostuin ideasta jakaa ajatuksiani ja tuotoksiani teidän muidenkin kanssa. Toivottavasti pidätte. Ja antakaa toki kommenttia!

Tykkään pohtia kaikenlaista ja löydätte aivan varmasti jossain vaiheessa tästä blogista "syvällisiä" ajatuksiani. Kirjoitan myös tarinoita ja jonkin verran runoja. Rakastan hevosia ja se ehkä heijastuukin tuotoksistani. Tykkään kirjoittaa myös ihmissuhdekiemura- ja fantasia-aiheisia tarinoita. Monenlaista on (toivottavasti) luvassa.

Piirustuksia tuskin paljoa tänne ilmestyy, mutta valokuvia senkin edestä, koska olen jo monta vuotta ollut joka paikassa hullunkiilto silmissä ja kamera kädessä. Rakastan luonnon ja liikkuvien eläinten kuvaamista, sen tapaista materiaalia saatte nähdä varmasti jo piakkoin.

No mutta mutta, en taida nyt löpistä enempää turhuuksia. Tervetuloa nyt vielä blogiini! Ja hyvää juhannusta! :)

 

Kesäterveisin; Minttunappi